Kimia

15 cabang biologi sing ditemoni karo lapangan sinau

KIMIA Biologi

BIOLOGI  diwiwiti saka rong tembung Yunani, yaiku ‘bios’ lan ‘logos’ kang tegese ‘urip’ lan ‘ilmu’. Dadi mung Biologi bisa diinterpretasikake minangka èlmu urip. Pangerten iki banjur dikembangake lan disempurnakake supaya bisa ngliputi kabeh obyek utawa pasinaon. Définisi penuh Biologi minangka nderek; Biologi yaiku ilmu saka makhluk urip lan gejala urip. Obyek utawa pasinaon ing limang Karajan / Regnums lan Virus. Lima ...

Read More »